Eenvoudig te verwerken door middel van een speciale spons en een beetje water

riwax autopoetsen polish

RIWAX: “In het streven om altijd met innovaties te komen die ertoe doen, is het gelukt een product te ontwikkelen waarmee de autoramen tot in de poriën gereinigd worden: Glass Polish
Dit product is ontwikkeld om de re-conditioneringsmarkt een aanvulling te bieden om auto’s perfect af te kunnen leveren. Ongemerkt bevatten autoruiten aardig wat vervuiling die niet eenvoudig met een alkalische reiniger verwijderd wordt. Dat kan het zicht op den duur beïnvloeden, doet de ruitenwissers eerder slijten en kan op termijn krassen veroorzaken. Ongewenst dus!

Glass Polish is eenvoudig te verwerken door middel van een speciale spons en een beetje water. Het raam wordt met de hand ‘gepolijst’ waardoor het glas tot in de poriën gereinigd wordt. Het polijstresidu dient vervolgens goed weggespoeld te worden. Daarna blijft het water als een deken op het raam kleven wat aantoont dat alle verontreiniging verwijderd is. De ruitenwissers hebben geen weerstand meer en slijten veel minder snel. Herhaaldelijk toepassen zou dus optimaal zijn. 

Voor poetsbedrijven die bijvoorbeeld glascoatings aanbrengen is de combinatie Glass Polish en Glass Clar de oplossing om geen problemen te krijgen bij het aanbrengen ervan. Glass Polish als dieptereiniging en Glass Clar als laatste stap om de ramen kraakhelder te maken. Maar natuurlijk ook als mogelijkheid deze dieptereiniging als extra service aan te bieden en zo meer omzet te genereren.  

Ramen tinten

Wanneer ramen getint moeten worden is het altijd een uitdaging om de folie zonder stofjes en oneffenheden op de ramen te krijgen. Met Glass Polish en Glass Clar behoren de problemen tot het verleden. Vele tests hebben uitgewezen dat het eindresultaat beter, sneller en mooier is. Kortom een product wat tot de basisuitrusting van een poetsbedrijf zou moeten behoren. Onze adviseurs staan altijd klaar om nadere toelichting of een demonstratie te geven en eventuele vragen te beantwoorden.”

MEER INFO
Ga naar website van RIWAX Nederland