Sireon introduceert de nieuwe generatie Polijst Compounds

“100% Hologramvrij, Diepglanzend Resultaat”

De nieuwe 4 Staps Compound Lijn biedt een uitstekend resultaat voor elke laksoort. De 4 staps lijn staat garant voor een 100% hologramvrij en diepglanzend resultaat. Om het effect van deze Compounds te laten zien nemen wij u stapsgewijs mee tijdens het onder handen nemen van een lak vol beschadigingen en achterstallig onderhoud.

Stap 1: De Compound SX verwijderd in combinatie met de blauwe Sireon polijstschijf gemakkelijk grove krassen, hologrammen en andere diepe lakdefecten. Bij een achterstallig onderhouden lak als deze is de Compound SX geen overbodige keuze. Na behandeling zijn de grofste oneffenheden uit de lak verdwenen.  

Compound SG

Stap 2: De Compound SG welke in combinatie met de gele Sireon polijstschijf een glad en glansrijk resultaat geeft. Door zijn grove korrel en glansversterkende werking is de Compound SG tevens zeer goed te gebruiken als 1-staps product. De Compound SG sluit uitstekend aan op de eerder gebruikte SX en verwijderd de overgebleven krassen en oneffenheden verder uit de lak. 

Stap 3: De Compound SF. Deze fijne polijstpasta verwijderd in combinatie met de oranje Sireon polijstschijf nagelkrassen en lichte lakdefecten. De Compound SF laat zich makkelijk inpoetsen en geeft direct een versterkend effect op de aanwezige glans.

Compound SF
Compound SW

Stap 4: De Compound SW is een hoogwaardige Wax Pasta welke in combinatie met de rode Sireon polijstschijf en dankzij de hoge dosis carnauba wax een extreem glansrijk resultaat achterlaat. Een belangrijke stap om aan te brengen op de lak. De Wax Pasta zorgt ervoor dat het werk van voorgaande stappen niet voor niets is, het voeden en verzegelen van de lak zorg ervoor dat de fantastische glans een langdurig effect heeft.

VOOR: Lakbeschadigingen voor gebruik van de 4 Staps Compound Lijn. 
NA: Eindresultaat na gebruik van de 4 Staps Compound Lijn.

INTRODUCTIE ACTIE

Om de introductie van de 4 Staps Compound Lijn te vieren laten wij iedereen graag kennismaken met deze nieuwe lijn. Dit gehele pakket is dan ook vanaf nu te bestellen voor de Introductieprijs van slechts € 99,00-
*Actie geldig t/m 31 maart 2020

INFO Leverancier

SIREON
Ga naar Website